Aktuális

Ez történik ma, Pikali Gerda szülinapján

Budapesten kedden reggel 04:49-kor kel fel a Nap, és 20:44-kor nyugszik. Pikali Gerda szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. VI. 04.

Ezen a napon:

907-ben, a pozsonyi csatában Árpád fejedelem serege megsemmisítette a Keleti Frank Királyság hadait. Történészek a honfoglalás végének tekintik az eseményt. 1954-ben a magyar labdarúgó-válogatott 3-2-re elveszti Bernben a labdarúgó világbajnokság döntőjét a németek ellen. 1978-ban Pikali Gerda szülinapja. 1997-ben az amerikai Mars Pathfinder leszáll a Marson, és a talajra helyezi a Marsautót.

Ez történik ma, Pikali Gerda szülinapján

A nap mottója:

Egyikünk sem változtathat azon, amit tettünk. De azon igen, amit tenni készülünk.

The Expanse c. film

Névnap:             

Július negyedike Ulrik, Aggeus, Babett,  Berta, Bettina, Erzsébet, Fédra, Felda, Ince, Karitász, Odiló, Prudencia, Rajmond, Rajmund, Údó és Ulla napja.

Június negyedikén született:

Gina Lollobrigida színésznő, Grandpierre Attila zenész, Pikali Gerda színésznő.

Időjárás:

Többórás napsütésre, nappali gomolyfelhő-képződésre számíthatunk. Az ország jelentős részén nem várható csapadék, de az északi megyékben néhol futó zápor esetleg kialakulhat. A nyugatira forduló szelet többnyire élénk széllökések kísérhetik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 9 és 16 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 29 fok között alakul.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a keddi horoszkóp: “Sohasem volt jó a bajnak félúton elibe menni. Ti, fiatalok, mindig siettek. Könnyű valamit megtenni, de nehéz meg nem történtté tenni”.

A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top