nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ez van!
Kalandos útja után fogták el a megszökött kerekesszékes rabot

Kalandos útja után fogták el a megszökött kerekesszékes rabot

Csak egy napig élvezhette szabadságát az a kerekesszékes rab, aki múlt szerdán szökött meg egy budapesti kórházból. A szökött fegyencet végül egy vonaton fogták el a Keleti pályaudvaron.
NLCafé
f Ajánlom

Kihasználva, hogy a rendőrség nem állított állandó őrséget kórterme elé, megszökött egy rab még múlt szerdán az egyik budapesti kórházból. A végtagbénult nő a Bors értesülései szerint a nagy szökés előtt szobatársaitól és más betegektől pénzt kért, majd segítséggel beült a kerekesszékébe, és egyszerűen elhagyta a kórházat.

A Bors úgy tudja, hogy a 43 éves nő Zala megyébe szeretett volna eljutni, de nem tudta, melyik pályaudvarra menjen, s melyik vonatra szálljon fel. Az elítélt jár a Nyugati pályaudvarnál, Kőbánya-Kispesten, járt Hatvanban, de mégis a Keletiben fogták el egy Győr felé induló vonaton.

Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, a lopás miatt börtönben ülő nőnek már egy éve sem volt hátra eredeti büntetéséből, ám újabb bűncselekmények miatt várhatóan tovább kellett volna a rácsok mögött maradnia. Most fogolyszökés miatt is felelnie kell.

Megosztás Facebookon