Aktuális

Ez történik ma, Tom Cruise szülinapján

Budapesten hétfőn reggel 04:48-kor kel fel a Nap, és 20:45-kor nyugszik. Tom Cruise szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. VI. 03.

Ezen a napon:

1825-ben Ferenc magyar király 13 évnyi szünet után, Bergamóban kelt királyi levelével szeptember 11-ére összehívja a magyar országgyűlést Pozsonyba. Ez lesz az első reformországgyűlés. 1866-ban Königgrätznél győzelmet aratnak a poroszok az osztrákok felett. 1962-ben Tom Cruise szülinapja.

Ez történik ma, Tom Cruise szülinapján

A nap mottója:

A nők a férfiaknál sokkal titokzatosabb világot képviselnek, más szabályok szerint működnek.

Kiss Csaba

Névnap:             

Július harmadika Kornél, Soma,  Bernárd, Bernát, Hadúr, Hiador, Karitász, Leó, Napsugár és Tamás napja.

Június harmadikán született:

Tom Cruise amerikai színész, Sebastian Vettel F1-pilóta, Azurák Csaba műsorvezető

Időjárás:

A gomolyfelhők mellett keleten akár vastagabb fátyolfelhők is megjelenhetnek. Néhol futó zápor előfordulhat. Az északi szél nagy területen megerősödik, egy-egy viharos széllökés is előfordulhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 13, 18 fok között várható, de az Északi-középhegység szélvédett völgyeiben csupán 10, 12 fok valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet 23, 27 fok között alakul.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a hétfői horoszkóp: “Igazi győztes vagy, csak hidd el magadról! Minden sikerül, amibe belefogsz. Akkor mi a baj?”

A többiért olvass tovább itt!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top