Aktuális

10 éves nevelt lányát akarta szexre kényszeríteni egy Pest megyei férfi

A pedofil férfi másfél éven keresztül szexuálisan zaklatta nevelt lányát. A jövő héten akár ítélet is várható az ügyben.

Újabb pedofilbotrányt tárgyal a Budapest Környéki Törvényszék a jövő héten, valószínűleg ítélet is várható – írja a Bors. Egy Pest megyei férfiról ugyanis kiderült, hogy nevelt lányát próbálta szexre kényszeríteni.

A férfi és a kislány édesanyja 2010 márciusában költöztek össze. A férfi ezután nevelt lányaként gondoskodott párja korábbi kapcsolatából született gyermekéről. Amikor a lány 10 éves lett, a férfi másfél éven keresztül szexuálisan zaklatta. Hol megpróbált szexelni a kislánnyal, hol pedig a mobiltelefonján szexuális tartalmú videókat mutogatott neki. Még arra is bátorította a kislányt, hogy nézze őt és anyukáját szex közben. 

A férfi végül úgy bukott le, hogy a kislány édesanyja beleolvasott élettársa üzeneteibe, amiből kiderült, hogy az szexuálisan zaklatja a lányát. Az anya azonnal feljelentette a férfit. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top