nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Tarkón lőtte szomszédját a kegyelemből szabadult férfi

Tarkón lőtte szomszédját a kegyelemből szabadult férfi

Újra ölni akart a kegyelemből szabadult kecskeméti férfi. Az ügyét kedden tárgyalja a kecskeméti bíróság.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Egyszer már életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélték azt a 64 éves kecskeméti férfit, aki végezni akart a szomszédjával, ám kegyelemből elengedték.

A férfi azért akarta megölni szomszédját – akivel egyébként eleinte jóban voltak –, mert az nem akarta eladni neki a tulajdonában lévő termőföldet. A börtönviselt férfi ezen úgy felhúzta magát, hogy másfél méterről tarkón lőtte szomszédját – írja a Bors.

Az áldozat kórházba került, az orvosi beavatkozásnak köszönhetően életben maradt, de maradandó fogyatékosságot és súlyos egészségromlást okozott nála a lövés.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon