Aktuális

Ez történik ma, Diana hercegnő szülinapján

Budapesten szombat reggel 04:47-kor kel fel a Nap, és 20:44-kor nyugszik. Diana hercegnő szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. VII. 01.

Ezen a napon:

1868-ban a Magyar Államvasutak megalapítása. 1933-ban építeni kezdik a lakihegyi adótornyot. 1961-ben Diana hercegnő (Lady Diana Frances Spencer) születésnapja. 2000-ben átadják az Öresund-hidat Dánia és Svédország között.

Ez történik ma, Diana hercegnő szülinapján

A nap mottója:

Ha meg akarjuk érteni, amit valaki gondol vagy mond, tulajdonképpen már előre tudnunk kell azt, amit gondol vagy mond. Akkor tehát nem más a sikeres párbeszéd, mint ráismerés? A megértés pedig nem út, hanem állapot?

Jenny Erpenbeck

Névnap:             

Július elseje Annamária, Tihamér, Anna, Annabell, Annabella, Annamari, Áron, Denver, Előd, Gyula, Ninon, Olivér, Teobald, Teobalda, Tibald és Tibold napja.

Július elsején született:

Dan Aykroyd színész, Diana hercegnő és Liv Tyler színésznő.

Időjárás:

Kezdetben erősen felhős vagy borult lesz az ég, többfelé valószínű eső, zápor, néhol zivatar. Délután már felszakadozik, csökken a felhőzet, kisüt a nap, és egyre kevesebb lesz a csapadék. A változó irányú – délnyugati, nyugati, északnyugati – szél helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 29 fok között alakul, délkeleten lehet a legmelegebb.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a szombati horoszkóp: “Erős benned a vágy, hogy valakivel összemérd az erődet. Ma szívesen mész bele erőfitogtatásba, és szívesen küzdesz meg izomból a helyzetekkel”.

A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top