Aktuális

Mackó várta a garázsban a hazatérő nőt – videó

Egyre több van a rovásán annak egy fekete medvének, amelyik Colorado állam egyik csendes kisvárosának életét bolygatja fel mostanság. Először csak fagyit lopott, most egy garázsba rontott be, és hozta a frászt a hazatérő tulajdonosra.

Van, hogy állatokat talál az ember a garázsában. A pókok megszokott lakók, az egér és a patkány nem szívesen látott vendég, de medvére nincs felkészülve senki. Denielle Backstrom sem volt felkészülve arra a fekete medvére, amelyik berontott a garázsába, miközben ő épp beparkolt a kocsival.

A vásárlásból hazatérő asszonynak volt annyi lélekjelenléte, hogy felvegye videóra a medve látogatását, a dudálás és a kiabálás sem nagyon zavarta a vadállatot. Végül magától hagyta el a garázst, aminek még sosem záródott le ennyire lassan az ajtaja.

A riogató fekete medvét sajnos már ismerik a környéken. A héten már betört egy szomszédos házba, ahonnan elcsente a hűtőből a tulajdonos M&M-s ízesítésű fagyiját. A Gazette-nek a coloradói vadőr elmondta, hogy ha a medve még egyszer emberek közelébe merészkedik, kénytelenek lesznek elaltatni.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top