Aktuális

Elrabolta volt barátnőjét

Emberrablás történt Bácsalmáson tavaly decemberben. Persze nem olyan látványos, mint a filmeken, csak egy fiatal férfi ejtette fogjuk autójában volt barátnőjét, majd nem akarta elengedni. A rendőrség most ért a nyomozás végére, és vádemelést javasol a túlfűtött férfival szemben.

Elrabolta volt barátnőjét egy 23 éves bácsalmási férfi. Egész pontosan a fiatal 2016. december 12-én reggel megvárta volt barátnőjét a város egyik intézménye előtt, majd összevitatkoztak.

A férfi a vita hevében meg is ütötte a 22 éves exét, akit aztán a kocsijába kényszerített. Itt addig tartotta fogva volt barátnőjét, míg meg nem ígérte, hogy később találkozik vele. Ezt a rémült nő megígérte, így a férfi elengedte.

Valószínű, hogy a férfi és a nő legközelebbi találkozása a bíróságon lesz, ugyanis a rendőrség végzett a nyomozással, és a keletkezett iratokat a vádemelési javaslattal megküldték a Bács-Kiskun Megyei Főügyészségnek – írja a police.hu.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top