Aktuális

Egy idős magyar szatír hozta rá a frászt Rómára

Komoly börtönbüntetésre számíthat egy hetvenéves magyar férfi, aki Rómában egy általános iskola mellett, fényes nappal nyúlt magához. A rendőrök azonnal elfogták a szatírt, aki azóta is előzetesben ül.

Az olasz sajtót idézi a Bors, amely szerint egy római általános iskola gyerekektől hemzsegő udvarának tőszomszédságában kezdett önkielégítésbe egy magyar férfi. A szemtanúk állítólag már az előtt felfigyeltek a bokrok között bujkáló idős emberre, hogy az bele kezdett volna magántevékenységébe. Egy közelben sétáló helyi azt vette észre, hogy a szatír letolja a nadrágját, ezért azonnal riasztotta a rendőrséget.

A hatóságok percekkel később már a helyszínen voltak, de nem volt egyszerű dolguk. Amikor a férfi meglátta, hogy a nyomozók felé közelítenek, letolt gatyában próbált meg elfutni. Kisebb üldözés után kattant a bilincs a csuklóján, a magyar férfi azóta is előzetesben ül.

Kihallgatásán nem volt hajlandó megszólalni, de annyit már tudnak a hatóságok, hogy a férfi visszaeső, hasonló okokból többször meggyűlt már a baja az igazságszolgáltatással.

A Bors azt írja, hogy a szatír akár 7 évnél is hosszabb időre börtönbe csukhatják, valószínűleg súlyosbító körülménynek tekintik majd, hogy fényes nappal, közterületen és gyerekek közelében maszturbált. A gyerekek állítólag a perverz tevékenységéből semmit sem vettek észre.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top