nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ez van!
Kiesett a vidámparki libegőből a kislány, járókelők kapták el

Kiesett a vidámparki libegőből a kislány, járókelők kapták el

A kislány hosszú percekig a játékba kapaszkodva lógott a levegőben. A megdöbbentő esetről videó is készült.
NLCafé
f Ajánlom

Kis híján tragédiába torkollt egy 14 éves lány vidámparki látogatása, miután kicsúszott az egyik játék üléséből. Ahogy azt az esetről készült megdöbbentő videón is jól látni, a kiskamasz hosszú percekig kapaszkodott a magasban, mielőtt lezuhant volna.

Ez a néhány perc szerencsére elégnek bizonyult ahhoz, hogy a park látogatói felfigyeljenek a kislány sikoltozására, és ahhoz is, hogy összegyűljenek alatta és elkapják őt, miután elengedte a libegőt. A Warren megyei seriff közleménye szerint a kislányt az eset után az Albany orvosi központba szállították megfigyelésre, és mint kiderült, csak kisebb sérüléseket szenvedett.

Matthew Howard, a kislány segítségére sietők egyike a ABC News amerikai hírcsatornának elmondta, hétéves kislányát kísérte el a vidámparkba, és épp az egyik játékhoz siettek, mikor meghallották a kiabálást. “Felnéztem, és megláttam a libegőbe kapaszkodó lányt, mellette az öccse hisztérikusan zokogott, és azt ordítozta, nem tudja megtartani testvérét.

Howard elmondta, egy percig se gondolkodott, segítsen-e, vagy sem. “Nem hagyhattam meghalni” – mondta, majd hozzátette: “Képtelen lettem volna csak ott állni és végignézni, ahogy lezuhan.” Azt, hogy a kislány hogy csúszhatott ki a játékból, a hatóságok vizsgálják.

Olvass még többet a vidámparkról az NLCafé oldalán: 

Megosztás Facebookon