Aktuális

Ez történik ma, Chris O’Donnell szülinapján

Budapesten hétfőn reggel 04:43-kor kel fel a Nap és 20:46-kor nyugszik. Chris O’Donnell szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. VI. 26.

Ezen a napon:

1941ben Kassa bombázása és a Kőrösmezőről Rahóra tartó vonat szovjet meggéppuskázása – az egyik oka Magyarország belépésének a második világháborúba. 1970-ben Chris O’Donnell szülinapja. 1991-ben a Magyar Országgyűlés elfogadja a kárpótlási törvényt.

Ez történik ma, Chris O’Donnell szülinapján

A nap mottója:

Az, aki nyer a játékban, nyer az életben is; mindkettőben ugyanazok a tulajdonságok kellenek ahhoz, hogy az ember biztosítsa a felsőbbrendűségét.

Iain Menzies Banks

Névnap:             

Június huszonhat János, Pál, Adonisz, Adony, Dakó, Deodát, Dókus, Dózsa, Pénelopé, Pósa és Upor napja.

Június huszonhatodikán született:

Epres Attila színész és Chris O’Donnell színész

Időjárás:

Általában gyengén felhős, napos idő várható, de délelőtt a Tiszántúlon lesznek még felhősebb részek is, majd ott is csökken a felhőzet. Reggel már inkább csak a Tiszántúlon fordulhat elő elszórtan zápor, zivatar, majd a délelőtt folyamán ott is megszűnik a csapadéktevékenység. Az északnyugati szél időnként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 16 és 21, a legmagasabb nappali hőmérséklet 28 és 33 fok között alakul.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a hétfői horoszkóp: “Ma egy kicsit harsányabb, hangosabb, erőteljesebb, határozottabb vagy a kelleténél. Ma valójában arra lenne szükség, hogy halk és visszafogott legyél.”

A többiért olvass tovább itt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top