nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Még mindig keresik a Dunában elmerült kislányt

Még mindig keresik a Dunában elmerült kislányt

A XXII. kerületi partszakaszt lezárták, drónokkal és búvárral keresik azt a tíz év körüli kislányt, aki délután elmerült a Dunában.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Továbbra is keresik azt a kislányt, aki hétfő délután merült el a Dunában a XXII. kerületi Kastélypark utcánál. A kislány tíz év körüli testvére is elmerült a vízben, de őt újraélesztés után mentőhelikopterrel vitték kórházba, miután egy uszály személyzete kimentette a folyóból.

Még mindig keresik a Dunában elmerült kislányt

MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Az Origo úgy tudja, a két gyerek a Duna-parton játszott, majd a nagy melegben először a kislány ment be a vízbe, de elmerült. Testvére azonnal utánament, hogy segítsen, de ő is elsüllyedt.

A lap szerint egyik gyerek sem tud úszni, a partszakasz pedig nagyon kiszámíthatatlan. Van, ahol térdig ér a víz, egy lépéssel arrébb pedig már több méter mély.

Jelenleg lezárták a helyszínt, a rendőrök és a katasztrófavédők hajókkal fésülik át a vizet, és búvár is részt vesz a keresésben.

Az ATV információi szerint drónokat is bevetettek, és egy 14 éves egyiptomi lányt keresnek. A tévécsatorna is úgy tudja, hogy a 11 éves testvére azért ment a vízbe, hogy segítsen a kislányon. A gyerekek egyébként a vízpart közelében élnek, egy négygyermekes család tagjai.

Megosztás Facebookon