nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ez van!
Percekre bent ragadtak az utasok a lerobbant 3-as metróban

Percekre bent ragadtak az utasok a lerobbant 3-as metróban

Ezúttal a Nyugatinál adta meg magát egy felújított szerelvény. A zsúfolt kocsiban feszült hangulat alakult ki, volt, aki sírva fakadt.
NLCafé
f Ajánlom

Szinte már mindennapos, hogy valami gubanc történik a 3-as metróval. Ezúttal egy Újpest felé tartó járat robbant le a Nyugatinál, de már a végállomásról is késve indult el. Az egyik kommentelő ezt írja a BKK Facebook-oldalán:

“A metro már Kökiről késéssel indult…sokáig tartott mire a garázsból kiáll…szerintem már ott is lehetett valami gebasz..az így triplájára nőtt tömeg szállt fel már ott…levegő szinte alig…és nyugatiba..olyan negyed órás várakozás múlva..miután konkrétan sirtak a metrón..kiabáltak…kifeszítették a metróajtót az utasok…borzalmas volt…”

A szerelvényen utazott az Index egyik munkatársa is. Ő arról számolt be, hogy a metró cirka 10-12 percig vesztegelt csukott ajtókkal a Nyugatinál. A tömött kocsiban állók ás a peronon várakozók sokáig értetlenkedve bámulták egymást. A zsúfolt metrókocsiban feszült hangulat alakult ki, többen fideszezni, stadionozni kezdtek.

Két kocsiból végül úgy jutottak ki az utasok, hogy két izmos férfi szétfeszítette az ajtót, aztán a metróvezető – aki a hangosbemondóban többször elnézést kért – végigment a szerelvényen, és mechanikusan a többi ajtót is kinyitotta.

A BKK negyed kilenckor közölte Facebook-oldalán, hogy a metró ismét teljes vonalon közlekedik.

Megosztás Facebookon