nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ez van!
Családos ember, négygyerekes apa gázolt Londonban

Családos ember, négygyerekes apa gázolt Londonban

Sikerült azonosítani a londoni terroristát, aki hétfőn szándékosan egy mecsetből kijövő muszlim tömegbe hajtott. A bérelt furgonnal gázoló férfi családapa, négy gyerekkel.
NLCafé
f Ajánlom

Hivatalosan is terrorcselekménynek nyilvánították azt a hétfőn hajnalban történt gázolást, amely során egy férfi egy kisbusszal az egyik londoni mecsetből távozó tömegbe hajtott. A merényletben egy ember meghalt, tízen pedig megsérültek.

A nap végére sikerült azonosítani is az elkövetőt, akit Darren Osborne-nak hívnak, 47 éves, és négygyerekes apuka – írja a Guardian.

A férfi direkt a támadás céljából bérelte Walesben a merénylet előtt nem sokkal a furgont, amellyel aztán Londonig autózott. Egészen pontosan Osborne a kisbuszt az otthonától alig húsz kilométerre lévő Pontyclun Van Hire kölcsönzőből bérelte ki, a céget is sokkolta a férfi tette. 

A rendőrség házkutatást tartott a férfinak a walesi Cardiff egyik elővárosában található otthonában. A szomszédok azt mondták, hogy a kiáltozása alapján szándékosan muzulmánok közé hajtó férfiből nem nézték volna ki, hogy képes ilyen szörnyű tettre.

 

Megosztás Facebookon