Aktuális

Összeverhettek egy vendéget a vadiúj fesztiválon

Az egyik vendég olyan botrányosan részeg volt a budai hegyekben megrendezett II. Kolorádó Fesztiválon, hogy felbosszantotta a biztonságiakat. A férfit nemcsak, hogy kidobták a fesztiválról, de a security három tagja állítólag csúnyán helyben is hagyta a férfit, többször alaposan összeverték őt. Az áldozat feljelentést tett.

A 444.hu számolt be Feri (ez csak a cikkben használt álneve) történetéről, akit elmondása szerint összevertek a biztonsági őrök az idei – történetében még csak a második – Kolorádón. A cikkben azt írják, hogy a fesztiválozó tényleg nagyon részeg volt, és idegesítően viselkedett, ezért kellett kivezetniük őt a biztonságiaknak. Feri felidézi, hogy ugyan visszaszólt az őt lefogó három biztonsági őrnek, de mást nem csinált. Ehhez képest – emlékszik vissza – az őrök először levágták a hetijegyét, kivezették, és amikor kiértek a fesztiválról, elkezdték verni őt. A cikk szerint ketten fogták le a férfit, a harmadik tag pedig ütni kezdte Feri fejét, majd otthagyták az erdőben egyedül, minden holmija nélkül.

Állítólag összevertek a biztonságiak egy fesztiválozót a Kolorádón

Feri ezt követően visszament a fesztivál területére a cuccaiért és azért, hogy szóljon a történtekről a barátainak, de a biztonsági őrök észrevették, és állítólag megint leteperték. Újra kivitték őt az erdőbe, újra megverték és magára hagyták – szól a cikk. Az eset ezt követően még egyszer, tehát harmadjára is megismétlődött, de akkor a földön fekvő férfi további páholását Feri egy ismerőse megakadályozta, és taxiba ültette az alaposan helyben hagyott fesztiválozót.

Az összevert fesztiválozó feljelentést tett

A 444.hu úgy tudja, hogy másnap Ferinek a fesztiválszervezők adtak egy karszalagot, és ígéretet tettek, hogy megtudják, kik voltak a tettesek. Mivel erre végül Feri szerint nem került sor, az áldozat kénytelen volt ismeretlen tettes ellen feljelentést tenni.

A lap megkereste az Eventsec nevű, a Kolorádót biztosító céget, ahol azt a választ adták, hogy a fesztivál területéről a kivezetés tényleg megtörtént, de a bántalmazás nem. A rendezvény szervezői a 444.hu kérdéseire azt írták, hogy a fesztivál ideje alatt és utána sem tudtak az ügyben dönteni, mivel maguk nem voltak az események szemtanúi, és a fesztivál dolgozói sem láttak semmit, így csak az Eventsec koordinátora által elmondottakra tudnak támaszkodni. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top