Aktuális

Ez történik ma, Paul McCartney szülinapján

Budapesten vasárnap reggel 04:41-kor kel fel a Nap, és 20:43-kor nyugszik. Paul McCartney szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. VI. 18.

Ezen a napon:

1940-ben Franciaország tűzszünetet kér a németektől. (A compiègne-i fegyverszünetet június 22-én kötik meg). 1942-ben Paul McCartney szülinapja.

Ez történik ma, Paul McCartney szülinapján

A nap mottója:

Úgy éreztem, sírni tudnék, de nem jött ki. Ez egyfajta szomorú betegség, beteg szomorúság, amikor nem is érezhetnéd rosszabbul magad. Szerintem tudod, milyen az. Szerintem mindenki tudja.

Charles Bukowski

Névnap:             

Június tizennyolcadika Arnold, Levente, Arnó, Arnót, Ilmár, Márk, Markó, Sudár és Sudárka napja.

Június tizennyolcadikán született:

Paul McCartney zenész, Horváth Lili és Pregitzer Fruzsina színésznők.

Időjárás:

A több-kevesebb napsütés mellett keleten több, másutt kevesebb lesz a felhő, Elszórtan valószínű zápor. Az északnyugati, északi szél többfelé erős lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 27 fok között valószínű.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a vasárnapi horoszkóp: “az egész élet a finom harmóniák egyensúlyának megtalálásáról szól. Az egész élet a harmónia keresésének művészete”.

A többiért olvass tovább itt!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top