Aktuális

Késsel járkált egy férfi a londoni parlamentnél

Ártalmatlanítottak a brit rendőrök egy férfit a londoni parlament közelében, akinél kés volt. Az incidenst nem kezelik terrorcselekményként.

Kisebb incidens volt péntek délelőtt a londoni parlament közelében, amiben a Scotland Yard egy férfit vett őrizetbe, akinél kés volt. Az intézkedés véget ért, a környéket nem zárták le, az ügyet nem terrorcselekményként kezelik.

A londoni parlament közelében vették őrizetbe a férfit

Az Evening Standard londoni napilap éppen ott járt egyik munkatársának beszámolója szerint a férfival szemben a rendőrök elektromos sokkolót használtak, de ezt a legfrissebb hírek már nem erősítik meg.

A brit büntetőjog alapján szabadságvesztéssel sújtható bűncselekménynek számít támadófegyverként használható bármilyen tárgy, így kés birtoklása is közterületen.

Rendkívüli a készültség a londoni parlamentél, amióta márciusban egy férfi furgonnal nagy sebességgel a gyalogosok közé hajtott a Westminster hídon, majd megkéselt egy rendőrt.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top