Aktuális

Ez történik ma, Tupac Shakur szülinapján

Budapesten péntek reggel 04:43-kor kel fel a Nap, és 20:42-kor nyugszik. Tupac Shakur szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. VI. 16.

Ezen a napon:

1703-ban Rákóczi serege Vereckénél átlépi a lengyel-magyar határt. 1885-ben Újpest nagyközségben 78 taggal megalakul Magyarország legrégibb sportegyesülete, az Újpesti Torna Egylet. Színe lila-fehér, jelszava “Egység, Épség, Egyetértés”. 1963-ban Föld körüli pályára indul a Vosztok–6 űrhajó, fedélzetén Valentyina Tyereskovával, a világ első női űrhajósával. 1971-ben Tupac Shakur szülinapja. 1991-ben Záhonynál elhagyja Magyarországot az utolsó szovjet katonákat szállító vonatszerelvény.

Ez történik ma, Tupac Shakur szülinapján

A nap mottója:

Nem tudom, ki találta fel a pizzát, de szeretném szájon csókolni.

Lucy Keating

 

Névnap:             

Június tizenhatodika Jusztin, Ajtony, Arany, Círus, Ferenc, Péter, Pető, Tina és Tinetta napja.

Június tizenhatodikán született:

Tupac Shakur rapper és Joyce Carol Oates írónő.

Időjárás:

Gyakran lesz erősen felhős az ég, és többfelé várható zápor, zivatar. A délnyugati szél megélénkül, majd a szél estétől a Dunántúlon északnyugatira fordul, és ott többfelé megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 18, a legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 30 fok között valószínű, délnyugaton lehet a melegebb.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a pénteki horoszkóp: “az élet mindig végszavaz neked. Mindig megkapod azt a végszót, azt a mondatot, azt az ötletet, amire szükséged van ahhoz, hogy továbbléphess”.

A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top