Aktuális

Év üzlete helyett a börtönbe került

Zsolt olyan siófoki szálláslehetőséget kínált az interneten, amiket nem lett volna szabad neki. A balmazújvárosi rendőrök őrizetbe vették a férfit.

A Balmazújvárosi Rendőrkapitányság csalás gyanúja miatt nyomoz P. Zsolttal szemben. A férfi 2016 nyarán több internetes oldalon kínált kiadásra olyan úszómedencés siófoki apartmant, ami nem volt az övé. Egy balmazújvárosi nő felvette vele a kapcsolatot, és előlegként átutalt neki 48.000 forintot.

Év üzlete helyett a börtönbe került

A nyaralás pontos idejének egyeztetésekor

telefonon már csak nehezen tudta elérni P. Zsoltot,

aki végül azt állította, hogy az apartmanját a hatóság egy ellenőrzést követően bezárta, az előleget viszont nem utalta vissza. A sértett családjával elment Siófokra, ahol megkeresték a hirdetésben szereplő “apartmant”, Annak idős tulajdonosa nem tudott a hirdetésről, de már többen jártak ott, akik egy szálláshirdetés miatt mentek hozzá.

A nő ezután feljelentést tett a rendőrségen.

A balmazújvárosi nyomozók azonosították a bűncselekménnyel gyanúsítható 35 éves kisherendi lakost, P. Zsoltot, aki beismerő vallomást tett. A férfit őrizetbe vették, és elrendelték előzetes letartóztatását. Gyanú szerint a férfi 23 sértettet ejtett így tévedésbe az interneten – ha neked is ismerős a sztori,

feljelentést tehetsz ellene a nyomozóknál!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top