nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Napi horror: tíz éve feküdt holtan a lakásában, és senki nem vette észre

Napi horror: tíz éve feküdt holtan a lakásában, és senki nem vette észre

Hogy történhetett, hogy egy szolnoki lakásban állítólag tíz éven keresztül hevert egy holttest, és azt senki nem vette észre? A szomszédok döbbenten állnak a történtek előtt, miszerint a földszinti lakásban elhunyt férfi teste spontán mumifikálódott.
NLCafé
f Ajánlom

Nem hiányzott senkinek, sőt még a lakását is a holttestével együtt árverezték el egy szolnoki férfinak – írja a Blikk. R. Gábor teste közel egy évtizede feküdt már holtan a földszinti ingatlanának nappalijában, amikor az új tulajdonos szemrevételezte a megvásárolt a lakot, és rábukkant a mumifikálódott holttestre.

Nemcsak az új tulajdonos, de a szomszédok is értetlenül és döbbenten állnak az eset előtt. Hiszen még a közvetlen szomszédok sem vették észre, hogy R.Gábor időközben elhunyt. Mint mondják, magányos, zárkózott emberként ismerték meg a férfit, akivel csak néhanapján futottak össze, R. Gábor nem tartotta a kapcsolatot senkivel, azt is csak sejteni vélik a lakók, hogy korábban a férfinak katonasággal kapcsolatos munkája volt. 

A szemben lakó szomszéd azt nyilatkozta a lapnak, hogy utoljára 2008 nyarán látta, és bár felmerült időnként a lakógyűléseken, hogy mi lehet a férfival, többen azt feltételezték, hogy elköltözött vagy otthonba vitték. A holtan fekvő ember lakásában pedig mindeközben csak halmozódtak a levelek, többek között számtalan behajtócég felszólítása is. Mégsem ment ki a hivataloktól senki, hogy megnézze, mi lehet a férfival. 

Mumifikálódott a holttest

Állítólag azért sem tűnt fel a szomszédoknak, hogy R. Gábor meghalt, mert nem volt különösen büdös a lakása környékén. Ez úgy történhetett meg, hogy teste a Blikk és a szoljon.hu szerint is spontán mumifikálódott, ami azt jelenti, hogy az elhalt szervezet lágy részei nem rohadtak el, miután bekövetkezett a halál. A bennük lévő fehérjék megalvadtak, a szövetek pedig kiszáradtak.

Megosztás Facebookon