Aktuális

Madár csapódott egy repülőgépnek Ferihegyen

Madárral ütközött egy leszálló gép Ferihegyen. Nem történt baj, de a gép nem tudott azonnal leszállni, kicsit feltorlódtak a járatok.

Leszállás közben ütközött egy madárral a Budapesten landoló gép. Az ütközés után a pilóta gázt adott, és továbbrepült, amíg a kifutópályáról elvitték a madarat. A madárral ütköző repülő mögötti gépek emiatt egy időre feltorlódtak.

A Borsnak a következő repülőgép egyik utasa számolt be az incidensről. “Már a leszállópálya felé közelítettünk, a leszállást segítő szárnyakat is kiengedték, amikor hirtelen gázt adott a kapitány, és újra emelkedni kezdtünk. Bemondták, hogy a kettővel előttünk lévő leszálló gép egy madárcsapatba repült, és a biztonság kedvéért újra kellett startolnunk az irányítótorony utasítására. Tettünk egy nagy kört, meg az összes éppen leszállni készülő gép is, majd végül némi késéssel leszálltunk” – számolt be Miklós.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top