nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ez van!
Macskájával, csendesen élt az ablakon kizuhant nő

Macskájával, csendesen élt az ablakon kizuhant nő

Kizuhant egy nő negyedik emeleti lakásának ablakából Budapesten, a Victor Hugo utcában, hétfőn. A lakók szerint inkább baleset történt, mintsem öngyilkosság.
NLCafé
f Ajánlom

Egyre több részletet tudni arról a halálesetről, ami hétfő reggel történt Budapesten, Victor Hugo utcában. Mint ahogy arról tegnap mi is beszámoltunk, egy negyedik emeleti lakás ablakából zuhant ki egy nő, aki életét vesztette. Mivel a rendőrség idegenkezűségre utaló nyomot nem talált, így nem zárták ki az öngyilkosság lehetőségét.

A Bors a ház lakóitól úgy tudja, hogy egy csendes, visszahúzódó nő lakott a negyedik emeleti lakásban a macskájával, csak időnként fogadott egy-két látogatót, emellett spanyoltanárként dolgozott egy Széna téri nyelviskolában. Elmondások szerint két sikolyt lehetett hallani a végzetes pillanatban, egy kisebbet, utána pedig egy nagyobbat.

“Aranyos, udvarias és mo­solygós hölgy volt, semmi jelét nem mutatta, hogy efféle szörnyűségre, tehát öngyilkosságra készülne. Már ha nem baleset történt” – mondta az egyik emeleti szomszéd a Borsnak.

A macskát a tragédia után a közös képviselő hozta ki a lakásból, a cirmost a nő szülei vettek magukhoz.

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116 123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Megosztás Facebookon