nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ez van!
Jó ötletnek tűnt: részegen loptak vízibiciklit

Jó ötletnek tűnt: részegen loptak vízibiciklit

"Dörgicsére akarunk csak tekerni" – kiáltották a részeg fiatalok a lopott vízibicikliről.
NLCafé
f Ajánlom

A balatonfüredi vízi rendőröktől kért segítséget június 12-én este egy vízibicikli-kölcsönző tulajdonosa, aki elmondta, hogy két ismeretlen megpróbált tőlük vízibiciklit kölcsönözni, de alkoholos befolyásoltságuk miatt nem adták ki nekik – írja a police.hu.

A történet tényleg a “jó ötletnek tűnt részegen” kategória: a két fiatal aztán átment a szomszéd strandra, ahol már nem üzemelt a kölcsönző, azonban ők önkényesen, a vízből kiemelt, stégen elhelyezett vízibiciklik közül egy sárga színűt a vízre helyeztek, majd Tihany irányába elindultak vele. A tulajdonos még a vízi rendőrök érkezése előtt odakiabált a vízibiciklin ülő személyeknek, hogy értesítette a hatóságot, akik azt válaszolták, hogy ,,Dörgicsére akarunk csak tekerni”, majd ezt követően visszamentek a stéghez.

A rendőröknek a két fiatalember hitelt érdemlően igazolni nem tudta magát, ezért, valamint a vízibicikli-lopás miatt előállították őket a Balatonfüredi Vízirendészeti Rendőrőrsre. A huszonéves fiatalok elmondták a rendőröknek, hogy valóban engedély nélkül tették a vízre a járművet, de ellopni nem akarták, csak Dörgicsére akartak vele áttekerni, mivel helyismeret hiányában azt gondolták, hogy az közvetlenül Balatonfüred mellett található.

Forrás: police.hu
Forrás: police.hu
Megosztás Facebookon