Aktuális

Lenyilazták a hátsó kertbe betévedt vaddisznót

Lebukott két orvvadász, akik egy bátonyterenyei hátsó kertben felállított leskunyhóból lövöldöztek a vadakra, amelyeket odacsalogattak a vesztőhelyre. Régóta dézsmálhatták így a vadállományt.

Egy vaddisznót ejtett el utoljára a hátsó kertben felállított leskunyhóból a két orvvadász. A 43 éves Cs. Róbert és a 41 éves B. Zoltán a kedvenc időtöltésüknek hódoltak, csak épp illegálisan. A nyílpuskával megsebzett vadkant a két férfi felkutatta az erdőben, hazavitték, kizsigerelték, majd elosztották a húst egymás között. 

Fegyverarzenált találtak az orvvadászoknál

A police.hu arról nem tesz említést, hogy mi vezette az orvvadászok nyomára a rendőröket, mindenesetre a férfiak házában tartott házkutatás során több lőfegyvert, hangtompítót, csigás íjakat, trófeákat és vadhúst találtak, amelyeket le is foglaltak. 

Fotó: police.hu
A leskunyhó – Fotó: police.hu

A két férfit a rendőrök a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. Jelenleg azt vizsgálják, hogy a gyanúsítottak más bűncselekmények elkövetésével összefüggésbe hozhatók-e.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top