Aktuális

Ez történik ma, Kanye West szülinapján

Budapesten csütörtök reggel 04:45-kor kel fel a Nap, és 20:40-kor nyugszik. Kanye West szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. VI. 8.

Ezen a napon történt:

1867-ben a Kiegyezés  befejező aktusaként megkoronázzák I. Ferenc József királyt és Erzsébet királynét a Budavári Nagyboldogasszony templomban (Mátyás-templom). Általános amnesztiát kapnak az 1848-49-es szabadságharc emigránsai. 1903-ban Miskolc és Diósgyőr között az országban elsőként menetrend szerinti autóbuszjárat indul. 1977-ben Kanye West szülinapja.

Ez történik ma, Kanye West szülinapján

A nap mottója:

Gyakran nem azért megyünk máshová, mert másik partnert keresünk. Azért megyünk máshová, mert egy másik ént, önmagunk egy másik verzióját keressük. Nem arról szól a hűtlenség, hogy el akarjuk hagyni a partnerünket. Azt az embert akarjuk elhagyni, akivé mi magunk váltunk.

Esther Perel

Névnap:             

Június nyolcadika Medárd, Ágnes, Agnéta, Helga, Elga, Ellák, Helma, Izabel, Kalipszó, Kalliopé, Méda, Medárda, Tas, Vilmos és Zaránd napja.

Június nyolcadikán született:

Bonnie Tyler énekesnő, Julianna Margulies színésznő és Kanye West rapper.

Időjárás:

Éjszaka a Tiszántúlon borult idő valószínű ismétlődő esővel, záporral, máshol továbbra is csak futó zápor lehet. Hajnalra a Dunántúlon csökken a felhőzet, kiderül az ég, ott csütörtökön már szinte zavartalan napsütésre számíthatunk, de napközben a Dunától keletre is egyre kevesebb lesz a felhő, és a déli órákra a keleti határvidéken is megszűnik a csapadék. Az északi, északnyugati szelet élénk, a középső országrész kivételével erős széllökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8, 15 fok között alakul, a Nyugat-Dunántúlon lesz a hidegebb. A legmagasabb nappali hőmérséklet 24 fok körül várható.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a csütörtöki horoszkóp: “ma mondj igent minden helyzetben, és nézd meg, hogy mi történik akkor, ha feltétel nélkül elfogadod a lehetőségeket”.

A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top