nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Amfetamint kotyvasztott alföldi tanyáján

Amfetamint kotyvasztott alföldi tanyáján

Droglabort számolt fel a készenléti rendőrség egy bordányi tanyán Szeged közelében. Egy szegedi férfi itt állított elő amfetamint, amit aztán a társaival együtt értékesített.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A 33 éves J. Zoltán szegedi lakos megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy bordányi tanyáján drogot, egész pontosan amfetamint állított elő, amelyet aztán társaival együtt értékesített. A nyomozók június 6-án Szegeden, illetve Bordányon több helyszínen tartottak házkutatást, ekkor bukkantak rá J. Zoltán tanyáján az összesen 911 gramm bruttó súlyú kábítószergyanús fehér porra, az előállításához szükséges alapvegyületekre és eszközökre, a feltehetően kannabiszt tartalmazó növényi törmelékre, vadkendermagokra, illetve a marihuána termesztéséhez szükséges felszerelésekre. Az előzetes vegyész szakértői vélemény szerint a rendőri akció során lefoglalt anyag amfetamin, illetve marihuána.

A nyomozók J. Zoltánt és két társát elfogásukat követően gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrök a 33 éves gyanúsítottat őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, társai szabadlábon védekeznek – írja a police.hu.

 

Megosztás Facebookon