Aktuális

Allah nevét kiabálták, miközben késsel támadtak egy óvónőre

Az északkelet-londoni Wanstedben késsel rátámadtak egy óvónőre. A támadók Allah nevét kiabálták közben, de a helyi rendőrség egyelőre nem kezeli terrorcselekményként az esetet.

Az óvónő a munkahelyére tartott, amikor az ázsiainak látszó támadói – három nő – hátulról nekiestek, miközben azt kiabálták, hogy “Allah” – írta le a Telegraph a történteket az áldozat kollégájára hivatkozva, aki szintén ott volt a helyszínen.

A kolléga beszámolója szerint az óvónőt a másik három nő lerángatta a földre, ütötték, rugdosták is az áldozatot. Aztán idővel előkerült egy kés is, az egyik támadó megvágta az óvónő karját a csuklójától a könyökéig.

A londoni rendőrség közlése szerint reggel 9:36-kor riadóztatták őket. A harmincas éveiben járó nőt a vágott seb – nem életveszélyes sérülés – miatt ellátták a kiérkező mentők, majd elővigyázatosságból kórházba vitték.

Az elkövetők elmenekültek a helyszínről, a rendőrség vizsgálatot indított. Jelenleg nem kezelik terrorcselekményként a támadást.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top