Aktuális

Utast rabolt a buszsofőr Csobánkán

Kiakadt a buszsofőr, amiért a Csobánkán felszálló utas nagy címlettel kívánta kifizetni a jegyét. A vezető annyira begurulhatott ezen, hogy nem engedte a lányt leszállni a buszról. A rendőrség az ügyben nyomozást indított.

Egy fiatalkorú lány szállt fel március 26-án 13 óra 45 perckor Csobánkán, a Diófa utcai megállóban egy menetrend szerint közlekedő autóbuszra. Amikor jegyet akart venni és csak nagy címletű bankjeggyel tudott fizetni, a busz vezetője abból nem adott neki vissza. A lány kérte a sofőrt, hogy álljon meg, hogy leszállhasson a buszról, azonban a férfi tovább hajtott, és nem állt meg a következő megállónál sem – írja a police.hu.

A szentendrei rendőrök most várják azoknak a személyeknek a jelentkezését, akik a fenti időpontban a buszjáraton utaztak, és keresik azt a fiatalt is, aki a lány védelmére kelt a sofőrrel szemben. A férfi a barátnőjével Pomázon szállt fel a buszra és azzal a végállomásig közlekedtek.

A rendőrség személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top