Aktuális

Két részeg rabolt ki egy náluk is részegebbet

Az elkövetőket elfogták, a szemtanút viszont még keresi a rendőrség.

Pénteken a kora esti órákban közösen italozott Salgótarjánban két férfi. Egy vasúti aluljáró melletti járdaszakaszon vettek észre egy láthatóan még náluk is részegebb férfit, és elhatározták, hogy megszerzik értékeit. Amikor utolérték, egyikük a fején megütötte, amitől elesett, állkapcsa eltörött, és eszméletét is elveszítette. A mozdulatlanul fekvő sértett nadrágjának zsebeit és övtáskáját a gyanúsítottak közösen átkutatták, és elvették 64.000 forint készpénzét.

Az elkövetőket eközben megzavarta egy egyelőre ismeretlen személy, aki egy szürke autóval közlekedett arra. A rendőrség jelenleg is keresi ezt a szemtanút, aki az autójából kiszállt, és felszólította a két férfit a cselekményük abbahagyására, azonban ők veréssel fenyegették, és elzavarták a helyszínről.

A gyanúsítottak a sértettől zsákmányolt készpénzt ismeretlen helyre rejtették annak ellenére, hogy a cselekményt követően nyomban, negyed órán belül elfogták őket a rendőrök.

A két büntetett előéletű férfit a Salgótarjáni Járásbíróság egy hónapra előzetes letartóztatásba helyezte.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top