Aktuális

Egy általános iskola kerítésénél mutogatta magát egy férfi

A zuglói rendőrök a lakosság segítségét kérik annak a férfinak a megtalálásában, aki hétfőn dél körül egy XIV. kerületi általános iskola kerítésénél mutogatta magát. A szatír azonosítójele többek között egy kertésznadrág.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi május 29-én 11 óra 50 perc körül egy budapesti, zuglói általános iskola kerítésénél szeméremsértő módon viselkedett, mutogatta magát a gyerekeknek. Az 50 év körüli, ősz hajú elkövető piros felsőt és kertésznadrágot viselt. A bűncselekmény elkövetőjéről egy biztonsági kamera felvételt készített.  

Egy általános iskola kerítésénél mutogatta magát egy férfi

A rendőrség kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

A rendőrség nyomozást folytat szeméremsértés vétség gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen – írja a police.hu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top