Aktuális

British Airways-leállás: híres rockbanda gitárja veszett el a káoszban

A zenész, akinek a basszusgitárja tűnt el a British Airways káoszában, a Twitteren kért segítséget. A légitársaság számítógépes rendszerének összeomlása miatt még mindig sok járat késik.

Elveszett a We the Kings amerikai rockegyüttes basszusgitárosának hangszere a British Airways számítógépes hálózatának hibája miatti káoszban.

“Kedves British Airways, kérem találják meg a basszusgitáromat. Nagyon frusztráló, hogy nem tudják, hova lett. Szükségem van rá a munkámhoz” – írta Charles Trippy Twitter-üzenetében a légitársaságnak. Az amerikai rockbanda a brit Slam Dunk Fesztiválon lép fel vasárnap Leedsben, hétfőn pedig Hatfieldben.

A légitársaság szóvivője válaszában óvatosan fogalmazott: “Nem tudjuk megígérni, hogy rögvest megoldódik a dolog, de természetesen mindent elkövetünk, hogy megkerüljön” – írta.

Újraindultak a British Airways járatai vasárnap, de késések várhatók

Az informatikai probléma miatt járatok késnek, vagy törölték őket, és az utasok csomagjait is nagyon nehezen tudják nyomon követni. A fennakadás várhatóan a következő napokban is érezhető lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top