Aktuális

Véletlenül bezárták magukat az autóba, mindkét gyerek meghalt

A rendőrség egyelőre vizsgálja, mit keresett a 16 hónapos kisfiú és kétéves nővére az autóban. Ahogy azt is, miért nem tudtak kiszállni.

A tragédia péntek délután történt a texasi Lake Weatherfordban, ahol a beszámolók szerint két kisgyerek meghalt, miután véletlenül bezárták magukat a család autójába – írja a Mirror című brit lap. Hogy a két kisgyerek, a 16 hónapos kisfiú és kétéves nővére mit kerestek az autóban, azt a rendőrség még vizsgálja. Ahogy azt is, hogyan tudta a két kicsi magára zárni a járművet.

Mint kiderült, a gyerekekre édesanyjuk talált rá, aki észrevette, hogy gyermekei egyszerűen “eltűntek”. Elindult, hogy megkeresse őket, ekkor talált rájuk az autóban. Mivel az autó be volt zárva, a kétségbeesett nőnek be kellett törnie az egyik ablakot, hogy kimentse gyermekeit. Ám hiába tett meg minden tőle telhetőt, akkor már késő volt. A délutáni forróságban a két kicsi túl sok időt töltött az autóban: mindketten meghaltak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top