Aktuális

Villám csapott egy kislányba Bodajkon

Villámcsapás következtében kedden meghalt egy nyolcéves kislány Bodajkon. A falut megrázta a hír, közigazgatási eljárás derít fényt a halál valódi okára.

Nem csak Pest megyében, Fejérben is hatalmas vihar tombolt kedd délután, ami hatalmas széllel, esővel és villámlással érkezett. Kedden késő délután Bodajk felett kezdtek gyülekezni a zivatarfelhők, és egy villám egy családi ház udvarára csapott, ahol egy anyuka és 8 éves kislánya voltak éppen.

A szomszédok nem tudják, hogy a hatalmas égzengés után lecsapott villám eltalálta-e a kislányt, vagy szegény gyermeknek az ijedségtől állt meg a szíve, de tény, hogy összeesett a villámlás után, és megszűntek az életfunkciói.

Hiába próbálták a kislányt a szomszédasszony, majd a kiérkező mentősök segítségével újraéleszteni, életét a kórház intenzív osztályán sem tudták megmenteni. A Feol híradása szerint a tragédia mélyen megrázta a bodajkiakat.

Az eset körülményeit a Székesfehérvári Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top