Aktuális

Nevetett egyet, kitört a nyaka az ausztrál nőnek

Nevetés közben törte nyakát egy nő Ausztráliában. Nem elesett, hanem olyan erősen nevetett, hogy eltört két csigolyája. Legutóbb egy tüsszentéstől tört el a nyaka.

Monique Jeffrey 2011-ben törte először a nyakát, akkor egy erős tüsszentés miatt két nyaki csigolyája törött el, emiatt 14 héten át kellett nyakmerevítőt hordania. Pár nappal ezelőtt viszont épp a csigolyatörésén viccelődött kollégáival, amikor újra megtörtént: a röhögéstől két csigolyája újra eltört.

Monique Jeffrey - Forrás: gofundme.com
Monique Jeffrey – Forrás: gofundme.com

A nő nyakkoronát kapott, amelyet hat hétig kell hordania, majd több hónapos rehabilitáció vár Monique-ra. Bár lefeküdni tud, aludni csak félig ülő pozícióban képes. Orvosai azt javasolják neki, hogy ha nem javulna az állapota, műtéti úton cseréltesse ki gyenge csigolyáit.

Monique-ot bárki támogathatja, mert a kórházi kezelések költségeire családja létrehozott egy adománygyűjtő oldalt, amelyen már 8000 dollár össze is jött.

odditycentral.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top