nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ez van!
Leszakadt a híd az öngyilkosjelöltért izguló tömeg alatt

Leszakadt a híd az öngyilkosjelöltért izguló tömeg alatt

Többen megsérültek és ketten meghaltak Indiában abban a balesetben, amelynek során leszakadt egy gyalogoshíd a rajta álló tömeg súlya alatt. Az abszurd a történetben, hogy az emberek éppen egy öngyilkossági kísérletet végrehajtani akaró nőért izgultak.
NLCafé
f Ajánlom

Egy nő öngyilkos akart lenni az India nyugati partján elterülő Goában, egy hídról akart leugrani. Az öngyilkossági kísérletének sok bámészkodó is szemtanúja volt, a meghökkent emberek egy másik hídon gyűltek össze. Pechjükre azonban a gyengébbiken álltak, a gyalogoshíd nem bírta el a tömeget, és leszakadt

Leszakadt a híd az öngyilkosjelöltért izguló tömeg alatt

A tragikus balesetben két ember is meghalt, 12-en pedig megsérültek – írja az Indian Express. A helyszínre kiérkezett mentőszolgálatok és hatóságok szerint legalább 50 ember állt a hídon, és zuhant a vízbe, ebből nagyjából harmincan önerőből ki tudtak úszni a partra. A mentést nehezítette, hogy a környéken krokodilok élnek.

Amikor a fiatal lány a Zuari folyóba vetette magát, a mentőcsapatok már a helyszínen voltak, a baleset ugyanis akkor történt, amikor éppen kihúzták őt a vízből. A híd régi acélszerkezete rossz állapotban volt, ezért jó ideje már csak gyalogosokat engedtek rá, járműveket nem.

Megosztás Facebookon