nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ez van!
Időseket fosztogató bandát fogott a rendőrség

Időseket fosztogató bandát fogott a rendőrség

Sikerült elkapni és előzetes letartóztatásba tenni azt a négy embert, akik az elmúlt egy évben végigfosztogatták az országot, és idős embereket loptak meg.
NLCafé
f Ajánlom

Három nő és egy férfi került előzetes letartóztatásba Zalaegerszegen, akik az elmúlt egy évben országszerte követtek el bűncselekményeket: idős emberek otthonába jutottak be, és figyelmetlenségüket kihasználva kifosztották őket.  A Balatonszabadiban élő 23 éves nőt, a 36 éves tatabányai nőt és a 29 éves hernádi asszonyt, valamint a 32 éves nyáregyházai férfit Szegeden fogták el a rendőrök.  

Időseket fosztogató bandát fogott a rendőrség

A négy ember az elmúlt egy évben országszerte több városban tucatnyi idős ember házába ment be, kihasználva a segítőkészségüket. Az idős lakók figyelmét a nők legtöbbször azzal terelték el, hogy üzenetet szeretnének hagyni a szomszédnak, akit nem találtak otthon, vagy vizet kértek, miközben társuk elvitte a házból az ott lakók pénzét és ékszereit.

A zalai nyomozók azonosították a bűncselekmény gyanúsítottjait, akiket a múlt héten Szegeden fogtak el, onnan pedig Zalaegerszegre szállították őket. A Zalaegerszegi Járásbíróság a napokban előzetes letartóztatásba is helyezte a három nőt és férfi társukat, kifosztás gyanúja miatt folyik ellenük eljárás, de a zalaegerszegi rendőrkapitányságon még várják olyanok jelentkezését, akiket hasonló módszerrel károsítottak meg – írja a police.hu.

 

Megosztás Facebookon