nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ez van!
Ezért vannak kamerák a felújított Róbert Károly körúton

Ezért vannak kamerák a felújított Róbert Károly körúton

Pár napja az autósok újra használhatják a felújított Róbert Károly körutat, amely az Árpád hídtól egészen a Hungária körútig megújult. A munkák végezetével új kamerák jelentek meg az úttest felett, melyeket az autósok egyből traffipaxnak véltek.
NLCafé
f Ajánlom

Több hónapnyi lezárás után újra birtokba vehették az autósok a Róbert Károly körutat, amelyet egy alapos útfelújítás miatt zártak le ideiglenesen az autóforgalom elől. A szemfüles autósoknak feltűnhetett, hogy nemcsak az aszfaltot cserélték ki, hanem felszereltek néhány kamerát is, amelyek a forgalmi sávokat figyelik.

A Totalcar megkérdezte a Budapesti Közlekedési Központot az új kamerákról, ahol azt a megnyugtató választ kapták, hogy a kihelyezett kamerák a forgalmat figyelik, nem sebességet mérnek. Egész pontosan 11 darab forgalomfigyelő kamerát telepített a BKK a szakaszra, amelyeket a Budapest Közút forgalomtechnikai központjába kötöttek be. Az élő képek alapján azonnal be tudnak avatkozni a szakemberek, például állítanak kicsit a jelzőlámpa programján.

Megosztás Facebookon