Aktuális

Botrányos állapotú busz vitte volna kirándulni a diákokat – fotó

Rendőrt hívtak a szülők egy osztálykirándulásra induló buszhoz, mert a jármű egyik kerekén tükörsima volt a gumi. A diákok végül vonattal és komppal jutottak el Visegrádra, csomagjaikat néhány szülő vitte utánuk.

Vírusként terjed a Facebookon egy anyuka fotója, akinek negyedikes gyermeke hétfőn háromnapos osztálykirándulásra indult volna Visegrádra két osztálynyi gyerek társaságában. A szülőknek feltűnt, hogy a gyerekekért érkező busz egyik kerekének a futófelülete teljesen sima, ami ránézésre is balesetveszélyes.

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

A szülők rendőrt hívtak, a busz pedig maradt. A gyerekek végül vonattal és komppal jutottak el a Dunakanyarba, csomagjaikat néhány szülő vitte utánuk autóval.

Az anyuka felteszi a kérdést Facebook-posztja végén, hogy “hány balesetnek kell ahhoz történnie, hogy a buszok már valóban csak megbízható műszaki állapotban közlekedhessenek!!!”

A veronai buszbaleset után a szülők érzékenyen állnak a buszos kirándulásokhoz. A januári, 17 halálos balesettel járó busztragédia után a kormány betiltotta a gyerekek éjszakai buszoztatását

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top