Aktuális

Cserben hagyta áldozatát a debreceni gázoló

Segítségnyújtás nélkül továbbhajtott egy debreceni gázoló. A rendőrség eljárást folytat ismeretlen személy ellen, még keresik a tettest, ahogyan a bűncselekmény szemtanúit is.

Egy ismeretlen tavaly december 28-án 5 óra körül az általa vezetett ismeretlen típusú, M betűjelzéssel ellátott forgalmi rendszámú, piros színű autóval közlekedett Debrecenben, a Békessy Béla utcán a Kartács utca felől a Böszörményi út irányába kanyarodott jobbra. Az ismeretlen személy a kereszteződésnél lévő kijelölt gyalogos átkelőhelynél nem adott elsőbbséget az ott közlekedő gyalogosnak, akit elütött. A sofőr megállás és a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül a Doberdó utca irányába elhajtott.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy az ismeretlen, cserbenhagyó gépjárművezető, illetve aki az esettel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149.), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06 52/457 040-es telefonszámon, a “Telefontanú” ingyenesen hívható 06 80 555 111-es  zöldszámán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top