Aktuális

Gond van a Telekom és a Vodafone hálózatában

A hétfő ezúttal nem az a nap, amikor telefonon intézhetitek az ügyeiteket. A Telekom és a Vodafone hálózata is igencsak akadozik. Szóval, ha nem tudtok telefonálni, az a jó hír, hogy a hiba nem a ti készüléketekben van.

Hétfőn nagyon sok telekomos előfizető tapasztalhatja, hogy sem hívást kezdeményezni, sem fogadni nem tud. Az sms-szolgáltatás egyelőre működik.

A Telekomnál már dolgoznak a műszaki hiba kijavításán, de hogy mikor állhat helyre a szolgáltatás, egyelőre nem tudni. Türelem, türelem. Ahogyan a Vodafone-nál is hasonló problémákat tapasztalhattak a telefonálni szándékozók. Szinte ugyanaz a gond, sms-t küldeni még lehet, de telefonálni már nem. 

A hvg.hu úgy tudja, egyelőre semmi jele annak, hogy a mobiltelefonálási problémák összefüggnének a számítógépeket napok óta százezrével megbénító óriási kibertámadással. Annak ellenére sem, hogy két nagy mobilszolgáltatónál is ugyanaz a hiba ütötte fel a fejét. Reméljük, így van.

Nem tudnak telefonálni a Telekom és a Vodafone előfizetői
Nem tudnak telefonálni a Telekom és a Vodafone előfizetői

UPDATE

Az MTI információja szerint a Telekomnál már kijavították a hibát.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top