nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ez van!
Gigadugó lesz keddtől az M0-son

Gigadugó lesz keddtől az M0-son

Eddig is óriási dugókat okozott az M0-s autóút és a 11-es számú főút kereszteződésében található körfogalom és annak átépítése. Keddtől az eddigieknél is nagyobb káoszra számíthatnak a Békásmegyer irányából az M0-sra felhajtani szándékozók.
MTI/NLCafé
f Ajánlom

Kedden megváltoztatják a forgalmi rendet az M0-s autóút és a 11-es számú főút körforgalmi csomópontjában. Az új forgalmi rend várhatóan még nagyobb káoszt okoz a környéken.

Már akkor is nagyon nehézkes volt a közlekedés a budakalászi körforgalomban, mielőtt annak átépítését megkezdték. A felújítás óta csúcsforgalomban óriási a torlódás a környéken. Keddtől még nagyobb dugóra kell számítania annak, aki az M0-sra szeretne fölhajtani.

A csomópont átépítése miatt a Békásmegyer felől az M0-s autóút felé érkezőknek szinte biztosan hosszabb menetidővel kell számolniuk, ugyanis megszüntetik a gyorsítósávot. Keddtől elsőbbséget kell adni a körforgalomból érkezők számára, amire korábban a két sáv miatt nem volt szükség. A balesetek elkerülése miatt mindenképpen figyelmesebben és óvatosabban vezessetek a környéken!

Még nagyobb káosz várható a budakalászi körforgalomban

 

Megosztás Facebookon