Aktuális

Ez történik ma, Mike Oldfield születésnapján

Budapesten hétfő reggel 05:10-kor kel fel a Nap, és 20:10-kor nyugszik. Mike Oldfield szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. V. 15.

A mai napon:

1917 – Horthy Miklós sorhajókapitány vezetésével az osztrák–magyar hadiflotta köteléke a Novara gyorscirkáló vezetésével győzelmet arat az Otrantói-szorosban, és feltöri az antant tengeri zárját. 1953-ban Mike Oldfield születésnapja.

Ez történik ma, Mike Oldfield születésnapján

A nap mottója:

Példa nélkül semmit sem lehet helyesen tanítani vagy tanulni.

Columella

Névnap:             

Május tizenötödike Zsófia, Denissza, Deniza, Izaura, Izidor, Izor, Izóra, Izsák, János, Médea, Szófia, Szonja, Upor és Zsófi napja.

Május tizenötödikén született:

Mike Oldfield zenész, Kolovratnik Krisztián színész és Növényi Norbert olimpiai bajnok

Időjárás:

Napos idő várható gomolyfelhőkkel, jellemzően délután és este a Dunántúlon és a Duna vonalában záporokkal, zivatarokkal. A Dunántúlon az északnyugati, másutt az északkeleti szelet kísérik napközben élénk vagy erős közeli, zivatarokban viharos lökések.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 14, a legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 25 fok között valószínű.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a hétfői horoszkóp: “attól tartasz, hogy túl hangos, határozott, harsány vagy. Pedig ez a határozottság jól jön neked ma”. A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top