Aktuális

Forró vízzel kínozta kétéves gyerekét az apa

A gyerek másodfokú, azaz életveszélyes égési sérüléseket szenvedett, miután a saját apja azzal kínozta őt, hogy egy kád nagyon forró vízbe kényszerítette. A férfi előzetes letartóztatásban van.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányág emberölési kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt május 3-án őrizetbe vett egy 38 éves kiskunmajsai férfit – írja a police.hu.

Az apa január 22-én a hajnali órákban kétéves lányát ismeretlen okból a fürdőszobába vitte, ahol a szakértői vélemény alapján 60 fokos víz alá tartotta gyereke testét, és a lány fájdalmai ellenére a kínzást továbbfolytatta. 

Az orvosi szakvélemény alapján a gyerek a testfelületének hozzávetőleg ötven százalékán másodfokú, azaz életveszélyes égési sérülést szenvedett.

A gyanúsított a kihallgatásán beismerő vallomást tett. Az illetékes járásbíróság 2017. május 5-én elrendelte a férfi előzetes letartóztatását.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top