nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Bohóckodásért ítélt el a bíróság két nőt

Bohóckodásért ítélt el a bíróság két nőt

A két fiatal nő csak ijesztgetni akart, mégis súlyos testi sértésért ítélték el őket.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Súlyos testi sértés vádjában talált bűnösnek a bíróság két fiatal nőt a németországi Würzburgban, akik tavaly szeptemberben “gyilkos bohócnak” öltözve ijesztettek meg egy családanyát. Az Egyesült Államokból indult őrületet másolva a 18 és 20 éves lányok késő este horrorbohóc maszkban becsöngettek egy házba, és amikor a nő ajtót nyitott, sikítva hozták rá a frászt. Egy harmadik társuk videóra vette a történteket.

A családanya a rémisztgetés óta poszttraumás stressz szindrómában szenved, pánikrohamok kínozzák, alvási nehézségekkel küzd, és ingerlékenyebb lett. A férje a bíróságon elmondta, hogy az asszony bizonyos hétköznapi tevékenységeket sem tud elvégezni.

A két fiatal nőt a bíróság több száz eurós kártérítésre ítélte, emellett az egyiküknek egy korábbi ügye miatt egy hétre börtönbe kell vonulnia, míg a másikuknak 80 óra közmunkát kell végeznie.

The Local

 

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon