Aktuális

Egy földút mellett, távol a kerekesszékétől találták meg az eltűnt idős férfit

Egy idős nő segítséget kért a rendőrségtől, mert kerekesszékkel közlekedő férje előző nap eltűnt. A rendőrség egy földút mellett bukkant rá a 95 éves férfira.

Egy Jászapátin élő, idős asszony május 2-án délelőtt riasztotta a rendőrséget, mert elektromos kerekesszékkel közlekedő férje még május 1-jén délután négy óra körül elment otthonról, és azóta nem tért vissza – írja a police.hu.

A Jászapáti Rendőrőrs rendőrei, valamint a helyi közterület-felügyelő és a helyi polgárőrök több csoportban azonnal az eltűnt férfi keresésére indultak. Végül az elektromos háromkerekűt a vasúti sínek mellett haladó földúton, Jászapáti és Jászdózsa között találták meg a sárba ragadva, azonban a férfit tovább kellett keresniük. A 95 éves eltűnt pár kilométerre az elektromos kiskocsitól, a földút mellett, a fűben feküdt, mire a rendőrök rábukkantak. Azonnal orvoshoz vitték a férjet, majd egészségügyi vizsgálatát és ellátását követően az otthonába szállították.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top