Aktuális

Rengeteg ginát kevertek a pálinkájukba – egyikük belehalt

Ginával felütött pálinkát ivott és mellé kokainozott az a négyfős társaság – két pár –, amelynek tagjai rosszul lettek húsvéthétfőre virradóra. Egyikük meghalt.

Az ügy 31 éves gyanúsítottja, F. Imre pipettával mérte a gina néven ismert kábítószert a pálinkához. Két-három cseppet adagolt fejenként, de legalább öt-hat kört ivott a társaság – írja a Zsaru magazin beszámolója alapján a 24.hu.

A csapat egyik, tanúként kihallgatott női tagja beismerte, hogy az egyik kör kitöltése után a pálinkával együtt tévedésből több centiliternyi tiszta partidrogot húztak le a társaság tagjai. Pillanatokon belül rosszul lettek, percekre elvesztették a látásukat. Néhányan hánytak, részben ez mentette meg az életüket.

F. Imrének hajnali 5 körül tűnt fel, hogy az élettársa nem horkol. Ezt gyanúsnak találta, nem sokkal később viszont rájött, hogy a nő meghalt. A nyomozók a gina túladagolásával magyarázzák a halálát. F. Imrét gondatlanságból elkövetett emberöléssel gyanúsítják.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top