Aktuális

Ez történik ma, David Beckham születésnapján

Budapesten kedden reggel 05:28-kor kel fel a Nap, és 19:54-kor nyugszik. David Beckham szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. V. 2.

Ezen a napon:

1975-ben David Beckham szülinapja. 1982-ben a Falkland-szigeteki háborúban a HMS Conqueror brit atom-tengeralattjáró torpedóval elsüllyeszti a General Belgrano argentin cirkálót (321 ember életét veszti). 1989-ben a magyar–osztrák határon megkezdődik a műszaki zárrendszer, a “vasfüggöny” felszedése.

Ez történik ma, David Beckham születésnapján

A nap mottója:

Az embernek még a jó ötleteihez sem kell feltétlenül ragaszkodnia.

Linn Ullmann

Névnap:             

Május másodika Zsigmond, Atanáz, Aténa, Aténé, Athena, Atina, Borisz, Borocs, Minerva, Peregrina, Rákis, Zoé, Zója napja.

Május másodikán született:

David Beckham labdarúgó, Geszler Dorottya műsorvezető és Dwayne “The Rock” Johnson színész-sportoló

Időjárás:

A Dunántúlon többnyire erősen, keleten változóan felhős lesz az ég, emellett keleten több, nyugaton kevesebb napsütésre számíthatunk. Többfelé várható eső, zápor. Az északnyugatira forduló szél megélénkül, helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 11, a legmagasabb nappali hőmérséklet 14 és 20 fok között alakul.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a keddi horoszkóp: “ma nem mindegy, hogyan gondolsz egy-egy helyzetre. Nem mindegy, hogy problémának, feladatnak, megoldandónak vagy egyszerűen csak érdekességnek tekintesz-e valamit. Igen, ez mind lehet ugyanaz, de mind-mind más működéseket hív elő belőled annak függvényében, hogy hogyan tekintesz rájuk”.

A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top