Aktuális

Ez történik ma, Gregor Bernadett születésnapján

Budapesten hétfőn reggel 05:30-kor kel fel a Nap, és 19:52-kor nyugszik. Gregor Bernadett szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. V. 1.

Ezen a napon:

1576-ban Báthory Istvánt lengyel királlyá koronázzák. 1881-ben megkezdi működését az első budapesti Telefonközpont, Puskás Tivadar találmánya. Az első telefonos kisasszony Matkovics Júlia. 1957-ben hivatalosan megkezdi működését a Magyar Televízió. 1972-ben Gregor Bernadett szülinapja.

Ez történik ma, Gregor Bernadett születésnapján

A nap mottója:

Időről időre nézz meg jól magadnak valamit, amit nem emberi kéz alkotott: egy hegyet, egy csillagot, egy patak kanyarulatát. Akkor bölcsesség és türelem tölt majd el, és mindenekfelett a bizonyosság, hogy nem vagy egyedül a világban.

Sidney (Sid) Lovett

Névnap:             

Május elseje Amarilla, Amarillisz, Bánk, Bende, Berta, Florianna, Florina, Fülöp, Izaura, Izóra, Maja, Peónia, Peregrina, Szvetlána és Tétény napja.

Május elsején született:

Szerb Antal író, Maia Morgenstern színésznő, Gregor Bernadett színésznő, Joseph Heller író

Időjárás:

Változóan felhős lesz az ég, több-kevesebb napsütés várható. Napközben csapadék nem valószínű, estétől nyugaton eső, zápor már lehet. A Dunántúlon megélénkül, a Kisalföldön meg is erősödik a délkeleti szél, másutt többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 16 és 21 fok között alakul.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a hétfői horoszkóp: “Attól tartasz, hogy túl hangos, határozott, harsány vagy. Pedig ez a határozottság jól jön neked ma”.

A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top