Aktuális

Megszökött Zoltán a házi őrizetből

Megszökött a házi őrizetből a 40 éves Zoltán. A rendőrök nem bukkantak a nyomára, ezért a budapesti férfi felkutatásához a lakosság segítségét is kérik.

A BRFK XIII. kerületi Rendőrkapitánysága fogolyszökés bűntettének elkövetése miatt keresi Váradi Zoltánt. A 40 éves férfit a Budai Központi Kerületi Bíróság házi őrizetre ítélte, de a végzés ellenére csütörtökön eltűnt a számára kijelölt Budapest XIII. kerületi Petneházy utcai lakásból.

A fotón látható Váradi Zoltán körülbelül 180 centiméter magas, vékony testalkatú, a feje búbján kopaszodó, fekete hajú férfi.

A BRFK XIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, ha felismeritek a házi őrizetből megszökött férfit, láttátok, tudjátok, hol lehet, mindenképpen jelezzétek a rendőrség elérhetőségein. Tárcsázhatjátok az ingyenes 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számot, és 107, 112 központi segélyhívó számok bármelyikét is.

Váradi Zoltán a házi őrizetből szökött meg
Váradi Zoltán a házi őrizetből szökött meg

Egy 13. kerületi lakásból szökött meg Zoltán

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top