Aktuális

Újabb helyeken kell a parkolásért fizetni Budapesten

Újabb fizetős parkolózónákat alakítanak ki Budapesten. Mostantól mindenképpen érdemes még inkább figyelni, hiszen ahol eddig ingyenesen parkoltatok, ott mostantól könnyen lehet, hogy kihelyezték a jegyváltó automatákat.

204 fizető automatát helyeztek ki Zuglóban. Mindez azt jelenti, jelentősen kibővítették a fizetős parkolási övezeteket Budapest 14. kerületében. A Napi.hu úgy tudja, a parkolásért óránként 175 forintot kell ezentúl fizetni.

Hamarosan már csak fizetés mellett parkolhattok a Városliget közvetlen környékén, a Vágány utca, a Francia út, a Kerepesi út és a Dózsa György út által határolt területen.

Ezeken a helyeken hamarosan fizetni kell a parkolásért

Szintén fizetős lesz Zuglóban a parkolás a Kerepesi út nyomvonalán az Örs Vezér terétől az északra fekvő XIV. kerületi zóna határáig is.

Budapesten sajnos így már egyre kevesebb olyan terület érhető el a belső kerületekben, ahol még ingyenesen parkolhatjtátok le az autókat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top